The entrees

Farmhouse Pâté                                    8

Bone Marrow                                       14

Foie Gras de Canard, Pear Chutney            14

Salmon Gravlax, Citrus Cream                    12

 

The dishes

Smoked Scallops, Jerusalem artichokes             14


Butternut Squash Carpaccio, St Marcellin    9

Winter Spiced Parsnip Soup          8

Oysters "Fine de Claire", n°3         9/16

Italian Beef Tartare, Potatoes & Salad                                                              18 

Chicken Breast, Foie Gras & Porto Sauce                                                            24

Veal Breast,
Butternut Squash & Pumpkin                                                             19

Grilled Saithe, Green Lentils & Leeks                                                                 19

 

Beef Stew in Pastry                                                                                 22

Anti - regimes

Cheese Plate     6/9
Crèmerie St Antoine      

St Marcellin     7    

 

Ice Cream & Sorbet     5       Arrosée    8

Yogurt, Honey, Chocolate, Caramel

Strawberry, Lemon  

Chocolate Mousse                                6
Valrhona Guanaja 70%      

Citrus Macaron                                               
 

Chestnut Cream, Meringue                        7

Apple Tart, Vanilla Ice Cream               7

Crisp Tuile, Pastry Cream, Pistachio     7

Capture d’écran 2018-09-18 à 10.16.16.pn
IMG_1803.HEIC
SourisAgneau.jpg
IMG_2309.HEIC
27daba49-edfa-497f-aef7-3c48c693dbc7.JPG
e9dce1f2-0e0e-4dbf-92fb-2491125002b1.JPG
IMG_5284.JPG
F3C9BE9B-278B-437A-8646-24E6B603BBDF.JPG
IMG_5052 2.HEIC
IMG_5396.JPG