The entrees

Homemade Terrine                                 9

Bone Marrow                                       14

Duck Foie Gras, Cherry Pulp                        14

Pork Pie                                                11

 

The dishes

Mackerels, Fennel & Apple                         9


Asparagus, Maltese Sauce                14

Langoustines Tempura                14

Poached Egg, Quinoa & Romanesco     9

Italian Beef Tartare, Potatoes & Salad                                                              18 

Roasted Pork Loin, Potatoes & Carrots                                                              21

Beef Bavette, Green Beans, Pickled Red Onions                                                        21

Guinea fowl Breast, Wild Garlic Pesto Stuffing, Sautéed Chard                                            24

 

Rainbow Trout, Garden Peas Minty                                                                21

The Chef's Vegetarian Plate                                                                     18

Capture d’écran 2018-09-18 à 10.16.16.pn
IMG_1803.HEIC

Anti - regimes

Cheese Plate     6/9
Crèmerie St Antoine      

St Marcellin     7    

 

Ice Cream & Sorbet     5       Arrosée    8

Caramel, Chocolat, Vanille, Yaourt
Citron Vert, Cerise, Fraise, Poire

Chocolate Mousse                               6
Valrhona Guanaja 70%      

Riz au Lait Kiwi                                           
 

Pavlova Fraise Rhubarbe                        7

Dacquoise Pistache                            8

Brioche Perdue                                  8

Café Gourmand                                 10

SourisAgneau.jpg
IMG_2309.HEIC
27daba49-edfa-497f-aef7-3c48c693dbc7.JPG
e9dce1f2-0e0e-4dbf-92fb-2491125002b1.JPG
IMG_5284.JPG
F3C9BE9B-278B-437A-8646-24E6B603BBDF.JPG
IMG_5052 2.HEIC
IMG_5396.JPG